How to: Valentine Proof

By 6.2.15 ,


Valentijnsdag kan (net als andere "bijzondere" dagen) nog wel eens veel stress met zich mee brengen. Zeker als je een date hebt, niet weet wat je aan moet trekken, zenuwachtig bent etc etc! Vandaar hier een "How to: Valentine Proof" zodat je inspiratie op kunt doen voor outfits, kapsels en zo voorts.

Om te beginnen je look. Het ligt natuurlijk helemaal aan je smaak en jou eigen kledingstijl maar ga voor een leuke, schattige combinatie. Niet te meisjesachtig, je moet namelijk wel "vrouwelijkheid" uitstralen, en je goed voelen in je kleding!
Ik heb een aantal outfits samen gesteld op polyvore.com om jullie idee├źn te geven.


Met je haar kun je allerlei kanten op! Het is natuurlijk leuk om het los te dragen, maar je kunt er ook mee aan de slag gaan en het mooi invlechten om het net ietsje specialer te maken. Ook nu heb ik een aantal leuke voorbeelden gevonden voor eventuele inspiratie.


Qua make-up zou ik heel erg simpel blijven, ten eerste omdat jongens meestal niet eens zoveel van make-up houden en ten tweede omdat het dan ook meteen een zorg minder is! Hup een nude oogkleur, wat mascara en hier en daar wat foundation zou in principe al meer dan genoeg zijn vind ik. Je kunt ook lekker experimenteren en er meer werk in stoppen maar dat is helemaal jou keus.

Voor de rest raad ik je aan om helemaal je zelf te zijn! Wees niet zenuwachtig and "let it happen".

Geen boyfriend? Don't worry! Ga gezellig iets doen met een vriendin, organiseer een beautyday, ga naar een grappige film en zo voorts!

Wat ga jij doen met Valentijnsdag? Laat het even weten hier onder in de reacties.

Ook Interessant

2 reacties